Odbor bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ve spolupráci s Kanceláří Světové zdravotnické organizace (WHO) v ČR připravili pro spotřebitele českou verzi videa WHO „Pět klíčů k bezpečnému stravování“.

Světová zdravotnická organizace (WHO) zformulovala základní hygienická pravidla při manipulaci s potravinami do tzv. Pěti klíčů k bezpečnému stravování.

Video si klade za cíl srozumitelnou formou ukázat spotřebitelům, že ačkoli potraviny mohou obsahovat nebezpečné mikroorganismy, které způsobují zdravotní obtíže, je možné nákazám z potravin účinně předcházet pomocí dodržování jednoduchých pravidel.

Obsah videa byl také převeden do podoby stručného letáku.

http://slot-gacor.nysenate.gov/ https://link-slot-gacor.topacademy.wagor.tc.edu.tw/ http://slot-gacor.next.pwc.com/ https://diperta.padang.go.id/alsin/resources/slot-gacor/ http://slot-deposit-pulsa.learning.moleskine.com/ https://simonak.demakkab.go.id/project/views/slot-online-gacor88 https://slot-gacor.project-c.eidos.com/ https://link-slot-gacor88.nebuta.its-mo.com/ https://restorecal.org/ https://www.isbi.ac.id/-/slot-gacor/ https://slot-gacor88.temply.bizocean.jp/ https://occmakeup.com/
langkah curang Joker678app